søndag 8. mai 2011

Wok med kylling og nudler.

Wok er rask og god mat som passer like perfekt til travle hverdager som en til en helg man bare vil ha god mat uten for mye strev. Det finnes til og med poser med ferdigkuttede wokgrønnsaker for de som ikke engang tar seg tid til det. Wok kan varieres i det uendelige. Bytt kylling med f.eks. reker eller svinekjøtt eller lag den som vegetarrett. Det finnes dessuten nok av andre grønnsaker som er godt her, f.eks. paprika, fennikel. bønnespirer, vannkastanje, squash, sukkererter og mye mer. Bare fantasien setter grensen.


3 pers.

ca 200 g tørre eggnudler
2 kyllingfileter
½ brokkoli
2 store gulrøtter
4-5 vårløk
½ lite kålhode
1 rød paprika
1 pakke babymais
3-4 hvitløksfedd
2 ss soyasaus
1 ts sesamolje
en god dæsj søt chilisaus
2 ss black bean saus



Kok eggnudlene etter anvisning på pakken og skyll så i kaldt vann. Del kylling og grønnsaker i passe biter og stek i panne. Bland inn nudlene, soyasaus, søt chilisaus, sesamolje og black bean saus og stek videre til nudlene er varme.

Ingen kommentarer: